Dit keer een van mijn favoriete wrap recepten, de Greecy wraps.
Marineer de plantaardige kipstukjes met de gyroskruiden en olijfolie. Laat 10 minuten intrekken. Ik maakte de gyroskruiden met 2 tl gedroogde oregano, 2 tl gedroogde tijm, 1 tl gedroogde peterselie, 0,5 tl gemalen zwarte peper, 0,5 tl kaneel, 1 tl knoflookpoeder, 0,5 tl uienpoeder, 1 tl gemalen komijnpoeder, 1 tl (pikante) paprikapoeder, 1 tl korianderpoeder, 0,5 tl chilipoeder en 1 tl zeezout (*)
Snijd ondertussen de paprika in blokjes en de komkommer en tomaat in plakjes.
Bak de plantaardige kipstukjes in een pan gaar.
Bak de paprika een minuut mee.
Verdeel de sla, komkommer, tomaat en plantaardige kipstukjes met paprika over de wraps.
Voeg tzatziki naar smaak toe. Ik maakte tzatziki met een halve geraspte komkommer, 1 eetlepel olijfolie, 75 gram sojayoghurt, klein teentje uitgeperste knoflook, een halve theelepel gedroogde munt en een halve theelepel citroensap.
Vouw de wraps dicht.
Opdieningen 0