Afdrukopties:

Ontbijtinspiratie | Zelf pindakaasgranola maken

Opbrengsten7 portiesVoorbereidingstijd5 minutenKooktijd25 minutenTotale tijd30 minuten

In de categorie ontbijtinspiratie: pindakaasgranola.

pindakaasgranola

 1 eetlepel kaneel
 3 eetlepel 100% pindakaas
 2 eetlepel agavesiroop
 3 eetlepel zonnebloemolie
 150 g havermout
 4 eetlepel blanke amandelen
 2 eetlepel pompoenpitten
 57 gedroogde abrikozen
1

Verwarm de oven voor op 150 graden (elektrische oven).

2

Meng de kaneel, pindakaas, agavesiroop en zonnebloemolie tot een glad papje.

3

Voeg de havermout, amandelen en zonnebloempitten toe en meng goed totdat alle havermout met het papje is bedekt.

4

Stort het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat.

5

Bak de granola 15-20 minuten goudbruin, schep de granola halverwege even om.

6

Laat de granola afkoelen en doe het dan in een afgesloten pot of bakje.

7

Wanneer je de granola wilt eten, snijd dan een gedroogde abrikoos in stukjes en serveer bij de granola.

Voedingswaarden

Opdieningen 0