Afdrukopties:

Ravioli met citroensaus

Opbrengsten2 portiesKooktijd15 minuten

Een heerlijk en erg eenvoudig ravioli recept. Ravioli met citroensaus!

ravioli

 2 tenen knoflook
 1 pak vegan ravioli
 1 bakje plantaardige kipstukjes
 25 g plantaardige boter
 sap van 1 citroen
 2 theelepel rietsuiker
 1 pakje plantaardige room
 ½ zak diepvries doperwten
 1 handje verse bieslook
1

Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2

Pel en snipper de knoflook (of gebruik een knoflookpers).

3

Breng de plantaardige kipstukjes op smaak met peper en zout.

4

Laat de boter smelten in een koekenpan, voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak goudbruin.

5

Schep geregeld om.

6

Voeg de citroensap en rietsuiker toe, laat even bruisen en blus af met de plantaardige room.

7

Diepvriesdoperwten toevoegen en verwarm nog een paar minuten totdat de doperwten warm zijn.

8

Knip de bieslook fijn en voeg samen met de ravioli toe aan de saus.

9

Verdeel de ravioli over twee borden en strooi er eventueel nog wat verse bieslook over.

Voedingswaarden

Opdieningen 2