Afdrukopties:

Rocky Road chocoladeblokken

Opbrengsten10 portiesVoorbereidingstijd10 minuten

Het recept om je vingers bij af te likken: rocky road chocoladeblokken!

rocky road choc block

 90 g plantaardige boter
 100 g pure chocolade
 80 g vegan melkchocolade
 50 g biscuitjes
 75 g vegan mini marshmallows
 poedersuiker
1

Verwarm een steelpan en smelt de boter.

2

Breek de chocolade in grote stukken en voeg toe.

3

Roer af en toe door tot het geheel goed gesmolten is.

4

Bekleed ondertussen een muffin bakplaat met folie of vul ze met muffinvormpjes.

5

Breek de biscuitjes in stukjes en verdeel over de vormpjes.

6

Snij (of knip) de marshmallows in stukjes en verdeel over de vormpjes, bewaar wat stukjes marshmallow voor de garnering.

7

Giet de chocolade in de vormpjes. Ik gebruikte voor 10 stuks per vormpje ongeveer 2 eetlepels van het chocolademengsel.

8

Garneer de chocoladeblokken met de overgebleven stukjes marshmallows.

9

Zet de muffin bakplaat met chocoladeblokken in de koelkast en laat het geheel minstens een uur afkoelen.

10

Bestrooi de rocky road chocoladeblokken voor het opdienen met wat poedersuiker.

Voedingswaarden

Opdieningen 0


Hoeveelheid per portie
Calorieën 215
% Dagelijkse waarde *
Totaal vet 14g22%
Natrium 0.1mg1%
Totaal koolhydraat 20g7%

Voedingsvezels 1g4%
Suikers 16g
Eiwit 2g4%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.