Het recept om je vingers bij af te likken: rocky road chocoladeblokken!
Verwarm een steelpan en smelt de boter.
Breek de chocolade in grote stukken en voeg toe.
Roer af en toe door tot het geheel goed gesmolten is.
Bekleed ondertussen een muffin bakplaat met folie of vul ze met muffinvormpjes.
Breek de biscuitjes in stukjes en verdeel over de vormpjes.
Snij (of knip) de marshmallows in stukjes en verdeel over de vormpjes, bewaar wat stukjes marshmallow voor de garnering.
Giet de chocolade in de vormpjes. Ik gebruikte voor 10 stuks per vormpje ongeveer 2 eetlepels van het chocolademengsel.
Garneer de chocoladeblokken met de overgebleven stukjes marshmallows.
Zet de muffin bakplaat met chocoladeblokken in de koelkast en laat het geheel minstens een uur afkoelen.
Bestrooi de rocky road chocoladeblokken voor het opdienen met wat poedersuiker.
Opdieningen 10
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.