Kimkommers Taart & gebak Archieven - Kimkommers
 • Taart & gebak

  Rocky Road chocoladeblokken

  Rocky Road Choc Choc Block van Bröderick, ik was er gek op! Helaas zijn ze alles behalve veganistisch, dus vond ik het een uitdaging deze zelf te maken, zónder dierlijke producten.

  10 Minuten 10

  Citroencake met glazuur

  Citroencake, wie is hier nou niet dol op? Deze cake is niet alleen fris van smaak, maar ook nog eens lekker smeuïg door de sojayoghurt. Een heerlijk recept die binnen een paar uur op tafel staat.

  65 Minuten 17

  Plaatcake met appel en rozijnen

  Een toetje met vers fruit van de Dirk en dat voor maximaal € 2,50 per persoon? Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Voor de tweede opdracht van de #dirkbesparen challenge maakte ik een plaatcake met appel en rozijnen voor maar liefst € 0,22 per persoon (€ 3,55 per plaatcake). #spon

  60 Minuten 16

  Chocolate chip cookies

  Als echte zoetekauw maak ik graag lekkere baksels. Een daarvan is het recept van deze (chewy) chocolate chip cookies. Krokant van buiten en - niet té - zacht van binnen. Het originele recept kreeg ik ooit van een oud klasgenootje die destijds stage heeft gelopen in Amerika. Toen ik vegan werd was dit dan ook één van de eerste recepten die ik geveganized heb, vandaag deel ik met jullie het recept!

  40 Minuten 30