Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je nu bekijkt (www.kimkommers.nl). Aan de inhoud van kimkommers.nl kan op geen enkele wijzen rechten worden ontleend. Door de website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.

Eigendom

Op de inhoud van deze website (inclusief beeldmateriaal) berust copyright. Ik steek ontzettend veel tijd en liefde in het schrijven van artikelen, het bedenken van recepten en het maken van de foto’s. Niets mag zonder toestemming worden overgenomen. Wil je mijn (beeld)materiaal gebruiken? Stuur dan voor publicatie een mail naar kim@kimkommers.nl en geef duidelijk aan waar het (beeld)materiaal vandaan komt.

De recepten die ik deel bedenk ik grotendeels zelf, maar het komt ook weleens voor dat ik van een bestaand recept een veganistische versie maak. Dat recept heeft dan gezorgd voor inspiratie en wordt door de aanpassingen die ik heb gedaan mijn eigen recept.

Samenwerken

Ik werk soms samen met bedrijven. Dergelijke samenwerkingen ga ik alleen aan als ik achter de missie van het bedrijf sta en ik beoordeel producten naar eerlijkheid. Samenwerkingen kunnen bestaan uit een gesponsorde blogpost, win-actie of review en wanneer het om een samenwerking gaat vermeld ik dit altijd in het artikel. Als een artikel gesponsord is wil dat dus zeggen dat ik hier een gratis product of dienst voor heb gekregen en/of dat ik betaald ben om het artikel te schrijven. Op sociale media is een gesponsord artikel te herkennen aan de #spon.

Reacties

Ik doe mijn best om kimkommers.nl een veilige omgeving te houden. Ongevraagde promotie van jezelf, beledigende of discriminerende reacties en reacties die kunnen worden gezien als spam worden niet gewaardeerd en zullen worden verwijderd.

Heb je opbouwende kritiek of ben je een foutje tegen gekomen? Dan hoor ik dit graag! Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier of mail naar kim@kimkommers.nl.

(Visited 55 times, 1 visits today)