Disclaimer

Eigendom

Met veel plezier werk ik aan mijn website www.kimkommers.nl. Ik steek ontzettend veel liefde en tijd in het schrijven van artikelen en het bedenken van recepten. Alle teksten op deze blog worden door mij geschreven en alle foto’s en video’s zijn door mij, mijn partner of in opdracht van mij gemaakt (tenzij anders vermeld). Het is dan ook niet de bedoeling om zomaar recepten, artikelen en beeldmateriaal zonder toestemming te gebruiken of over te nemen. Wil je mijn (beeld)materiaal gebruiken? Dan vind ik dat een heel groot compliment. Stuur dan een mail naar kim@kimkommers.nl en geef duidelijk aan waar het (beeld)materiaal vandaan komt.

Samenwerken

Ik werk soms samen met bedrijven. Dergelijke samenwerkingen ga ik alleen aan als ik achter de missie van het bedrijf sta en ik beoordeel producten naar eerlijkheid. Samenwerkingen kunnen bestaan uit een gesponsorde blogpost, win-actie of review en wanneer het om een samenwerking gaat vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Als een artikel gesponsord is wil dat dus zeggen dat ik hier een gratis product of dienst voor heb gekregen en/of dat ik betaald ben om het artikel te schrijven. Op sociale media is een gesponsord artikel te herkennen aan de #spon.

Reacties

Ik doe mijn best om kimkommers.nl een veilige omgeving te houden. Ongevraagde promotie van jezelf, beledigende of discriminerende reacties en reacties die kunnen worden gezien als spam worden niet gewaardeerd en zullen worden verwijderd.

Heb je opbouwende kritiek of ben je een foutje tegen gekomen? Dan hoor ik dit graag! Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier of mail naar kim@kimkommers.nl.

(Visited 2 times, 1 visits today)