Ontbijtinspiratie: sojayoghurt met gebakken appel.
Ontbijtinspiratie! Als ik iets lekker vind in de winter, dan is het wel gebakken appel met heel veel kaneel of speculaaskruiden. Gewoon als tussendoortje of als ontbijt met bijvoorbeeld sojayoghurt of om er helemaal een feestje van te maken met crumble. In deze ontbijtinspiratie deel ik mijn favoriete ontbijtje: sojayoghurt met gebakken appel.
Variatietip: doe er een handje rozijnen bij.
Ingrediënten
Bereiding
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Verwarm een pan met een goede anti-aanbaklaag op middelhoog vuur. Heb je die niet? Voeg dan een klein beetje olie toe.
Bak de appel tot ze wat zachter worden en meng met de speculaaskruiden.
Doe de sojayoghurt in een schaaltje en doe de gebakken appel erbij.
Bestrooi met de zonnebloempitten en eventueel extra speculaaskruiden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Verwarm een pan met een goede anti-aanbaklaag op middelhoog vuur. Heb je die niet? Voeg dan een klein beetje olie toe.
Bak de appel tot ze wat zachter worden en meng met de speculaaskruiden.
Doe de sojayoghurt in een schaaltje en doe de gebakken appel erbij.
Bestrooi met de zonnebloempitten en eventueel extra speculaaskruiden.