In de categorie ontbijtinspiratie: pindakaasgranola.
Gek ben ik op granola, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het veel te weinig maak. En dat terwijl het zó simpel is om te maken. Vandaag deel ik met jullie mijn recept voor pindakaasgranola. Lekker met wat sojayoghurt en vers fruit. Eet smakelijk!
Ik vind harde stukjes fruit in mijn granola niet lekker. Jij wel? Dan kun je de gedroogde abrikozen prima met de granola meebakken in de oven.
Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 graden (elektrische oven).
Meng de kaneel, pindakaas, agavesiroop en zonnebloemolie tot een glad papje.
Voeg de havermout, amandelen en zonnebloempitten toe en meng goed totdat alle havermout met het papje is bedekt.
Stort het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de granola 15-20 minuten goudbruin, schep de granola halverwege even om.
Laat de granola afkoelen en doe het dan in een afgesloten pot of bakje.
Wanneer je de granola wilt eten, snijd dan een gedroogde abrikoos in stukjes en serveer bij de granola.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 150 graden (elektrische oven).
Meng de kaneel, pindakaas, agavesiroop en zonnebloemolie tot een glad papje.
Voeg de havermout, amandelen en zonnebloempitten toe en meng goed totdat alle havermout met het papje is bedekt.
Stort het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de granola 15-20 minuten goudbruin, schep de granola halverwege even om.
Laat de granola afkoelen en doe het dan in een afgesloten pot of bakje.
Wanneer je de granola wilt eten, snijd dan een gedroogde abrikoos in stukjes en serveer bij de granola.