Kimkommers Greecy wraps - Wraps met een Grieks tintje - Kimkommers
  • Greecy wraps

    0 / 5

    25 Minuten 2

    368

    Greecy wraps – Wraps met een Grieks tintje

    Wraps zijn makkelijk, snel klaar te maken en daarnaast erg lekker. Je kunt er alle kanten mee op. Dit keer een van mijn favoriete wrap recepten, de Greecy wraps. Wraps met een Grieks tintje. Ik gebruikte voor deze wraps de olijfolie en zeezout van Into Ibiza (samenwerking).

    Ingredi├źnten

    1 pak plantaardige kipstukjes

    Gyroskruiden: 2 tl gedroogde oregano, 2 tl gedroogde tijm, 1 tl gedroogde peterselie, 0,5 tl gemalen zwarte peper, 0,5 tl kaneel, 1 tl knoflookpoeder, 0,5 tl uienpoeder, 1 tl gemalen komijnpoeder, 1 tl (pikante) paprikapoeder, 1 tl korianderpoeder, 0,5 tl chilipoeder en 1 tl zeezout

    3 eetlepels olijfolie

    1 paprika

    4 (volkoren) wraps

    100 gram gesneden ijsbergsla

    1/2 komkommer

    2 tomaten

    Tzatziki naar smaak: 1/2 geraspte komkommer, 1 eetlepel olijfolie, 75 gram sojayoghurt, klein teentje uitgeperste knoflook, een halve theelepel gedroogde munt en een halve theelepel citroensap

    Bereidingswijze Voorbereiding: 20 MinutenKooktijd: 5 Minuten

    Stap 1Marineer de plantaardige kipstukjes met de gyroskruiden en olijfolie. Laat 10 minuten intrekken.

    Stap 2Snijd ondertussen de paprika in blokjes en de komkommer en tomaat in plakjes.

    Stap 3Bak de plantaardige kipstukjes in een pan gaar.

    Stap 4Bak de paprika een minuut mee.

    Stap 5Verdeel de sla, komkommer, tomaat en plantaardige kipstukjes met paprika over de wraps.

    Stap 6Voeg tzatziki naar smaak toe.

    Stap 7Vouw de wraps dicht.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *