Met dit kip kerrie met mango recept heb je snel een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel!
Wie zegt dat mango alleen in zoete gerechten kan? Het is een heerlijke toevoeging in hartige gerechten. Met dit kip kerrie met mango recept heb je snel een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel zonder pakjes en zakjes. Om de maaltijd nog gezonder te maken, eet je de kip kerrie met zilvervliesrijst.
Op zoek naar nog meer inspiratie voor rijstmaaltijden? Misschien is dit zoetzure saus met rijst recept dan wat voor jou!
Ingrediënten
Bereiding
Kook de (zilvervlies) rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Breng ondertussen een pannetje water aan de kook en kook de peulen beetgaar.
Meng de plantaardige kipstukjes met de kerrie.
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes en snipper de ui.
Verwarm de olie in een wok op middelhoog vuur en fruit hierin de ui glazig.
Zet het vuur wat hoger en doe de plantaardige kipstukjes erbij. Bak ze goudbruin.
Voeg de Alpro Go On toe en roer goed door.
Voeg de peulen, mango en rozijnen toe.
Roer door en laat het geheel nog even doorwarmen.
Serveer de kip kerrie met de (zilvervlies) rijst.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de (zilvervlies) rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Breng ondertussen een pannetje water aan de kook en kook de peulen beetgaar.
Meng de plantaardige kipstukjes met de kerrie.
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes en snipper de ui.
Verwarm de olie in een wok op middelhoog vuur en fruit hierin de ui glazig.
Zet het vuur wat hoger en doe de plantaardige kipstukjes erbij. Bak ze goudbruin.
Voeg de Alpro Go On toe en roer goed door.
Voeg de peulen, mango en rozijnen toe.
Roer door en laat het geheel nog even doorwarmen.
Serveer de kip kerrie met de (zilvervlies) rijst.