Een heerlijk ontbijt als je het mij vraagt: fluffy American pancakes.
Met het recept kun je eindeloos variëren. Lekker met jam, vers fruit of stukjes chocolade en als je liever hartige pancakes wilt ook erg lekker met wat kerriepoeder (i.p.v. kaneel) en gebakken champignons! Het recept is goed voor ongeveer 8 pancakes.
Ingrediënten
Bereiding
Verhit een droge koekenpan met een goede anti aanbaklaag op laag (!) vuur.
Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.
Meng alle natte ingrediënten en voeg toe aan de droge ingrediënten.
Roer door tot alles goed gemixt is.
Voeg voor 1 pancake ongeveer twee eetlepels beslag toe aan de pan.
Bak de pancake ongeveer 20-30 seconde, dan verschijnen er luchtbelletjes in het beslag, draai de pancake voorzichtig om en bak nog eens 20-30 seconde (soms duurt het iets langer, hou de pancakes goed in de gaten).
Herhaal met de rest van het beslag.
Serveer met de toppings die jij lekker vindt. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verhit een droge koekenpan met een goede anti aanbaklaag op laag (!) vuur.
Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.
Meng alle natte ingrediënten en voeg toe aan de droge ingrediënten.
Roer door tot alles goed gemixt is.
Voeg voor 1 pancake ongeveer twee eetlepels beslag toe aan de pan.
Bak de pancake ongeveer 20-30 seconde, dan verschijnen er luchtbelletjes in het beslag, draai de pancake voorzichtig om en bak nog eens 20-30 seconde (soms duurt het iets langer, hou de pancakes goed in de gaten).
Herhaal met de rest van het beslag.
Serveer met de toppings die jij lekker vindt. Eet smakelijk!