Gek ben ik op pasta met tomatensaus! Deze pasta met tomatensaus en veel groenten is echt heerlijk en met maar een paar ingrediënten zó gemaakt.
Ingrediënten
Bereiding
Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook glazig.
Voeg de vegan gehakt toe en bak kort aan.
Voeg dan de rest van de groenten toe en roer goed door.
Breng de groenten op smaak met Italiaanse kruiden.
Voeg de passata di pomodoro toe en roer goed door.
Doe wat water in de lege fles, draai de dop erop en schud goed. Voeg dit ook toe aan de pastasaus.
Doe de bouillonblokjes erbij en laat de pastasaus op een laag vuur lekker doorkoken.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de penne door de saus en verdeel de pasta over de borden.
Garneer eventueel met vegan kaas.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook glazig.
Voeg de vegan gehakt toe en bak kort aan.
Voeg dan de rest van de groenten toe en roer goed door.
Breng de groenten op smaak met Italiaanse kruiden.
Voeg de passata di pomodoro toe en roer goed door.
Doe wat water in de lege fles, draai de dop erop en schud goed. Voeg dit ook toe aan de pastasaus.
Doe de bouillonblokjes erbij en laat de pastasaus op een laag vuur lekker doorkoken.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de penne door de saus en verdeel de pasta over de borden.
Garneer eventueel met vegan kaas.