Pasta met tomatensaus en veel groenten

Categorie, MoeilijkheidsgraadBeginner

Gek ben ik op pasta met tomatensaus! Deze pasta met tomatensaus en veel groenten is echt heerlijk en met maar een paar ingrediënten zó gemaakt.

pasta met tomatensaus
Opbrengsten6 porties
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd30 minutenTotale tijd45 minuten

Ingrediënten

 1 eetlepel plantaardige olie
 1 ui, gesnipperd
 3 tenen knoflook, geperst
 1 pak vegan gehakt
 1 prei, in ringen
 1 winterpeen, in blokjes
 1 courgette, in blokjes
 1 puntpaprika, in reepjes
 125 g champignons, in partjes
 1 eetlepel Italiaanse kruiden
 1 fles biologische passata di pomodoro (690 g)*
 1 groente bouillonblokjes
 480 g ongekookte volkoren penne

Bereiding

1

Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook glazig.

2

Voeg de vegan gehakt toe en bak kort aan.

3

Voeg dan de rest van de groenten toe en roer goed door.

4

Breng de groenten op smaak met Italiaanse kruiden.

5

Voeg de passata di pomodoro toe en roer goed door.

6

Doe wat water in de lege fles, draai de dop erop en schud goed. Voeg dit ook toe aan de pastasaus.

7

Doe de bouillonblokjes erbij en laat de pastasaus op een laag vuur lekker doorkoken.

8

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

9

Meng de penne door de saus en verdeel de pasta over de borden.

10

Garneer eventueel met vegan kaas.

Ingrediënten

 1 eetlepel plantaardige olie
 1 ui, gesnipperd
 3 tenen knoflook, geperst
 1 pak vegan gehakt
 1 prei, in ringen
 1 winterpeen, in blokjes
 1 courgette, in blokjes
 1 puntpaprika, in reepjes
 125 g champignons, in partjes
 1 eetlepel Italiaanse kruiden
 1 fles biologische passata di pomodoro (690 g)*
 1 groente bouillonblokjes
 480 g ongekookte volkoren penne

Aanwijzingen

1

Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook glazig.

2

Voeg de vegan gehakt toe en bak kort aan.

3

Voeg dan de rest van de groenten toe en roer goed door.

4

Breng de groenten op smaak met Italiaanse kruiden.

5

Voeg de passata di pomodoro toe en roer goed door.

6

Doe wat water in de lege fles, draai de dop erop en schud goed. Voeg dit ook toe aan de pastasaus.

7

Doe de bouillonblokjes erbij en laat de pastasaus op een laag vuur lekker doorkoken.

8

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

9

Meng de penne door de saus en verdeel de pasta over de borden.

10

Garneer eventueel met vegan kaas.

Pasta met tomatensaus en veel groenten
(Visited 26.830 times, 20 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *