Een perfect recept voor de warmere dagen is deze pittige pastasalade met vegan kipstukjes.
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de paprika en radijs in blokjes, de ui in halve ringen en de peterselie fijn. Pel en pers de knoflookteentjes.
Verhit wat olie in de koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak deze goudbruin.
Voeg de paprika en radijs toe en bak kort mee. Voeg dan de tomatenpuree en plantaardige room toe en warm even door.
Haal de pan van het vuur. Voeg nu de kruiden en olijven toe. Meng alles goed en verdeel over twee borden. Eet smakelijk!
Opdieningen 2
- Hoeveelheid per portie
- Calorieën 455
- % Dagelijkse waarde *
- Totaal vet 28g44%
- Verzadigd vet 4g20%
- Natrium 491mg21%
- Totaal koolhydraat 22g8%
- Voedingsvezels 13g52%
- Suikers 12g
- Eiwit 24g48%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de paprika en radijs in blokjes, de ui in halve ringen en de peterselie fijn. Pel en pers de knoflookteentjes.
Verhit wat olie in de koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak deze goudbruin.
Voeg de paprika en radijs toe en bak kort mee. Voeg dan de tomatenpuree en plantaardige room toe en warm even door.
Haal de pan van het vuur. Voeg nu de kruiden en olijven toe. Meng alles goed en verdeel over twee borden. Eet smakelijk!