Pittige pastasalade met vegan kip

Categorie, MoeilijkheidsgraadBeginner

Een perfect recept voor de warmere dagen is deze pittige pastasalade met vegan kipstukjes.

Opbrengsten2 porties
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd20 minuten

Ingrediënten

 1 gele paprika
 1 rode paprika
 10 radijsjes
 1 rode ui
 2 teentjes knoflook
 peterselie
 1 eetlepel olijfolie
 1 bakje plantaardige kipstukjes
 4 theelepel tomatenpuree
 1 pakje room
 1 theelepel komijnpoeder
 halve tl chilivlokken
 1 theelepel paprikapoeder
 1 theelepel rozemarijn
 4 eetlepel zwarte olijvenringetjes

Bereiding

1

Snijd de paprika en radijs in blokjes, de ui in halve ringen en de peterselie fijn. Pel en pers de knoflookteentjes.

2

Verhit wat olie in de koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak deze goudbruin.

3

Voeg de paprika en radijs toe en bak kort mee. Voeg dan de tomatenpuree en plantaardige room toe en warm even door.

4

Haal de pan van het vuur. Voeg nu de kruiden en olijven toe. Meng alles goed en verdeel over twee borden. Eet smakelijk!

 

Voedingswaarden

Opdieningen 2


Hoeveelheid per portie
Calorieën 455
% Dagelijkse waarde *
Totaal vet 28g44%
Verzadigd vet 4g20%
Natrium 491mg21%
Totaal koolhydraat 22g8%
Voedingsvezels 13g52%
Suikers 12g
Eiwit 24g48%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

 

Ingrediënten

 1 gele paprika
 1 rode paprika
 10 radijsjes
 1 rode ui
 2 teentjes knoflook
 peterselie
 1 eetlepel olijfolie
 1 bakje plantaardige kipstukjes
 4 theelepel tomatenpuree
 1 pakje room
 1 theelepel komijnpoeder
 halve tl chilivlokken
 1 theelepel paprikapoeder
 1 theelepel rozemarijn
 4 eetlepel zwarte olijvenringetjes

Aanwijzingen

1

Snijd de paprika en radijs in blokjes, de ui in halve ringen en de peterselie fijn. Pel en pers de knoflookteentjes.

2

Verhit wat olie in de koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak deze goudbruin.

3

Voeg de paprika en radijs toe en bak kort mee. Voeg dan de tomatenpuree en plantaardige room toe en warm even door.

4

Haal de pan van het vuur. Voeg nu de kruiden en olijven toe. Meng alles goed en verdeel over twee borden. Eet smakelijk!

Pittige pastasalade met vegan kip
(Visited 283 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *