Een heerlijk en erg eenvoudig ravioli recept. Ravioli met citroensaus!
Het recept bevat maar een paar ingrediënten en staat in een mum van tijd op tafel. Deze vegan basilicum ravioli kocht ik bij Kaufland in Duitsland, maar de Albert Heijn verkoopt vegan Mezzelune pasta in het versvak.
Ingrediënten
Bereiding
Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel en snipper de knoflook (of gebruik een knoflookpers).
Breng de plantaardige kipstukjes op smaak met peper en zout.
Laat de boter smelten in een koekenpan, voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak goudbruin.
Schep geregeld om.
Voeg de citroensap en rietsuiker toe, laat even bruisen en blus af met de plantaardige room.
Diepvriesdoperwten toevoegen en verwarm nog een paar minuten totdat de doperwten warm zijn.
Knip de bieslook fijn en voeg samen met de ravioli toe aan de saus.
Verdeel de ravioli over twee borden en strooi er eventueel nog wat verse bieslook over.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel en snipper de knoflook (of gebruik een knoflookpers).
Breng de plantaardige kipstukjes op smaak met peper en zout.
Laat de boter smelten in een koekenpan, voeg de knoflook en plantaardige kipstukjes toe en bak goudbruin.
Schep geregeld om.
Voeg de citroensap en rietsuiker toe, laat even bruisen en blus af met de plantaardige room.
Diepvriesdoperwten toevoegen en verwarm nog een paar minuten totdat de doperwten warm zijn.
Knip de bieslook fijn en voeg samen met de ravioli toe aan de saus.
Verdeel de ravioli over twee borden en strooi er eventueel nog wat verse bieslook over.