Maaltijdsalades, ik ben er gek op! Deze groene salade met groene groenten zit vol vitamines.
Ingrediënten
Bereiding
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snijd de broccoli en roosjes en kook in ongeveer 10 minuten beetgaar in een pan met ruim kokend water.
Snijd de naked chickenburgers in kleine blokjes, verhit wat olie in de pan en bak gaar.
Snijd de komkommer in blokjes en het pepertje in reepjes (hou 1/4e apart).
Maal de ingrediënten voor de dressing in de blender tot er een mooie gladde dressing ontstaat. Ik maakte een dressing met 1/4e rode peper, 4 eetlepels sojasaus, scheutje appelazijn, 1 theelepel gemberpoeder, 1 teentje knoflook en een flinke scheut zonnebloemolie*
Verdeel de rijst, broccoli, blokjes naked chickenburgers, spinazie, komkommer, pepertjes, sojabonen en cashewnoten over vier borden. Serveer met de dressing.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snijd de broccoli en roosjes en kook in ongeveer 10 minuten beetgaar in een pan met ruim kokend water.
Snijd de naked chickenburgers in kleine blokjes, verhit wat olie in de pan en bak gaar.
Snijd de komkommer in blokjes en het pepertje in reepjes (hou 1/4e apart).
Maal de ingrediënten voor de dressing in de blender tot er een mooie gladde dressing ontstaat. Ik maakte een dressing met 1/4e rode peper, 4 eetlepels sojasaus, scheutje appelazijn, 1 theelepel gemberpoeder, 1 teentje knoflook en een flinke scheut zonnebloemolie*
Verdeel de rijst, broccoli, blokjes naked chickenburgers, spinazie, komkommer, pepertjes, sojabonen en cashewnoten over vier borden. Serveer met de dressing.