Een erg makkelijk en snel recept, wat ook nog eens heel erg lekker is. Spaghetti met roomsaus, maar dan volledig plantaardig.
Ingrediënten
Bereiding
Kook de volkoren spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snipper de uien en teentjes knoflook, snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook glazig.
Voeg de champignons toe en laat meebakken tot ze wat geslonken zijn.
Voeg daarna de paprika toe en breng op smaak met rozemarijn en zout.
Was de spinazie en voeg elke keer een flinke hand spinazie aan de pan toe totdat deze geslonken is. Herhaal tot alle spinazie in de pan zit.
Voeg de plantaardige room toe en laat de saus 5 tot 10 minuten doorkoken op zacht vuur.
Voeg de afgegoten volkoren spaghetti toe aan de saus en serveer op vier (diepe) borden. Enjoy!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de volkoren spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snipper de uien en teentjes knoflook, snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook glazig.
Voeg de champignons toe en laat meebakken tot ze wat geslonken zijn.
Voeg daarna de paprika toe en breng op smaak met rozemarijn en zout.
Was de spinazie en voeg elke keer een flinke hand spinazie aan de pan toe totdat deze geslonken is. Herhaal tot alle spinazie in de pan zit.
Voeg de plantaardige room toe en laat de saus 5 tot 10 minuten doorkoken op zacht vuur.
Voeg de afgegoten volkoren spaghetti toe aan de saus en serveer op vier (diepe) borden. Enjoy!