Samenwerking – Genieten van eerlijke producten uit Ibiza? Dat kan bij de webshop IntoIBIZA, waar je een ruim assortiment vindt aan producten afkomstig uit Ibiza. Ik mocht een aantal fijne producten uitkiezen en vandaag vertel ik jullie meer!

IntoIBIZA in het kort

IntoIBIZA is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor Ibiza, voor de oprichters ook wel een tweede thuis. In de webshop vind je eerlijke producten zoals koffie, wijn, bier, zout en andere delicatessen. Al deze producten zijn verbonden met de traditionele cultuur van het eiland en komen voort uit ecologische landbouw. Alleen het beste van Ibiza is goed genoeg.

IntoIBIZA doneert daarnaast jaarlijks een deel van de opbrengsten aan de Ibiza Preservation Fund (IPF), die bijdragen aan het behoud van Ibiza’s (en Formentera’s) waarde voor de natuur en duurzame initiatieven stimuleren.

 

Wat vind ik van de producten?

Ik mocht een aantal producten uitkiezen en koos voor Sal de Ibiza, Olijfolie Can Rich extra virgin en Cafés Ibiza 100% arabica koffiebonen.

IntoIBIZA

Sal de Ibiza

Zeezout. Ja, zeezout is gewoon zeezout. Toch? Opvallend aan de zeezout is de vrolijke verpakking ervan. Een frisse mintgroene kleur. De zout is ook verkrijgbaar met verschillende smaken, zoals bijvoorbeeld zout met chili, smokey bbq en pimienta & limon. Van die verpakkingen word je nog vrolijker!

 

Olijfolie Can Rich extra virgen

De olijfolie vind ik echt ontzettend lekker! Van olijfolie uit de supermarkt – misschien ook niet echt de plek om goede olijfolie te halen – word ik vaak misselijk als ik er bijvoorbeeld een broodje in dip, maar deze olijfolie maakt echt alles lekkerder. De olijfolie is heerlijk zacht van smaak en vooral lekker op bijvoorbeeld bruchetta of in een salade. De olijven in deze olijfolie worden met de hand geoogst en daarna zo snel mogelijk verwerkt tot olie. De olijfolie is ook erg lekker in dit recept.

 

Cafés Ibiza 100% arabica koffiebonen

Cafés Ibiza is koffie van goede kwaliteit. De koffie wordt op een ambachtelijke manier geroost, wat er voor zorgt dat de koffie een goede smaak en aroma heeft. Eerlijk is eerlijk, van koffie heb ik niet heel veel verstand en ik lust het zelf nog maar net (met een hele sloot sojamelk, dat dan weer wel). Ik vind de koffie persoonlijk vrij sterk en bitter van smaak. Mijn vriend kan de koffie daarentegen heel goed waarderen en zou zo een nieuwe zak bestellen als deze op is. Met deze koffie maakte ik dit pumpkin spiced latte recept, heerlijk!

 

En?

Ik ben erg enthousiast over de producten die ik gekregen heb. Het pakket werd snel geleverd en de producten waren met zorg verpakt. Wel koos ik voor producten die redelijk veilig zijn, aangezien er helaas weinig informatie te vinden is over de ingrediënten op de website. Met zout, olijfolie en koffiebonen zit je vaak wel goed. Ik ben heel benieuwd naar de ingrediënten van sommige producten, want de webshop staat vol interessante delicatessen – fleur de sel chocolade, chips met olijfolie, zeezout met smaakjes en limoncello bijvoorbeeld – die ik best zou willen uitproberen!

Welk product uit de webshop zou jij wel willen proberen?

IntoIBIZA koffie Pascal

Dit artikel is geschreven in samenwerking met IntoIBIZA. Deze samenwerking heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed.

(Visited 119 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Dini Kesterink 30 maart 2019 at 15:41

    Klinkt goed allemaal vooral de olijfolie.

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *