De feestdagen staan weer voor de deur! Voor mij betekent dat, dat het gourmetstel weer onder het stof vandaan gehaald wordt. Want ja, het is super handig met moeilijke eters en met de gourmet is er voor iedereen wat wils… toch? Nou, eigenlijk wel ja. Als veganist kun je namelijk prima gourmetten!

Vegan gourmetten met kant-en-klare gourmet mini’s

Staat bij jou thuis het gourmetstel op tafel tijdens de feestdagen maar heb je geen idee welke gourmet mini’s je in je pannetje kunt gooien? Of komt er een veganist bij je eten en wil je graag vegan gourmet mini’s halen? Geen zorgen! Tegenwoordig is er een behoorlijk aanbod vegan gourmet mini’s of vleesvervangers die toevallig klein zijn en zich daardoor perfect uitlenen voor de gourmet. Ik heb al deze mini’s voor jou op een rijtje gezet!

Albert Heijn

Vomar

Dekamarkt

Deen

Misschien vind je dit artikel ook leuk: Vegan kerststol met spijs

Jumbo

Aldi

Plus

Wat is jouw favoriete vegan mini tijdens het gourmetten?

P.S. Heb ik jouw favoriete vegan vleesvervanger die geschikt is voor de gourmet over het hoofd gezien? Laat het mij dan weten in de reacties, dan vul ik deze lijst aan. Mijn dank is groot!

P.P.S. Ik heb de prijzen erbij vermeld, dit waren de actuele prijzen rond 10 december 2019. De prijs kan natuurlijk altijd veranderen.

Tip: Pin dit artikel voor later

(Visited 841 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *